Borduurmiep

Na het maken van inmiddels al een redelijk aantal knuffels, bleef ik kijken naar nieuwe technieken. Op Etsy, Pinterest, Deviantart… Waarom lijken die zelfgemaakte knuffels van anderen zo professioneel?

Ik heb inmiddels mijn hertje annex ponypatroon al onder de knie, daar kan het niet meer aan liggen, toch? Opvallend aan andere knuffels waren de geborduurde ogen. Tja..

Ik wilde al langer een borduurmachine, maar dacht dat die apparaten onbetaalbaar waren. Zeker als je er ook eigen ontwerpen op wilde zetten. Maar, wat bleek – ook de instapmodellen laten het toe je eigen ontwerpen te uploaden! Toen ik dat ontdekte besloot ik toch de zoektocht te openen. Ik moest en zou een tweedehands borduurmachine kopen. Omdat ik al een Brother naaimachine heb waar ik tevreden mee ben, natuurlijk het liefst een Brother.

Nou, deze is het geworden! Via marktplaats, tada, de “Brother innov is 700EII”:

Brother Innovis 700e2 Borduurmachine

Met het programma “PE-Design Next” (ook van Brother) kan ik logo’s en andere vectorbestanden omzetten in ware borduurontwerpen. Dit maakt het hele borduurgebeuren toch weer wat hipper!

Ik heb er inmiddels al knuffels mee geborduurd, zie de voorbeelden hieronder. Natuurlijk ben ik van plan er veeeeel meer mee te borduren. Ik heb zelfs al een bestelling voor 5 nieuwe knuffels, allemaal met geborduurde ogen natuurlijk, mwaha.

  • Kimberly

    Ohh wat gaaf zeg! Zo te horen gaat het met de verkoop dus ook erg goed! 😀