Over GetCrafty

Ben je nieuwsgierig naar de bloggers op GetCrafty? Kom hieronder meer over ze te weten!


 • Debbie

  Hola! Mijn naam is Debbie, geboren in de jaren 80 in Hengelo, waar ik nu samenwoon met vriend en fotograaf Tjeerd en werk als Office Manager bij AlienTrick. Ik word vrolijk van fijne printjes, leuke hebbedingen, bloemen en veel kleur. Mijn inspiratie voor in huis en voor mijn stoffen creaties doe ik op door het lezen van magazines en blogs, struinen over het internet (heerlijk om te verdwalen tussen al het moois!), het bezoeken van marktjes en mooie woonwinkels. Mijn motto: so enough with words and technical theses, let's grab life by the throat and live it to pieces (by Frank Turner)

  Barcelona, kleur, bloemen, nieuwe recepten uitproberen, yoga, reizen, creatief, lezen, groene thee, tapas en sushi, styling/decorating, zon, (online)shoppen, chocola en vrolijke hebbedingen maken met de naaimachine • Marlou

  Hi, ik ben Marlou! Ik ben 25, webdesigner @ AlienTrick en houd ervan creatief bezig te zijn, of het nou online of offline is. Met stof knutselen is lekker helemaal anders dan wat ik als werk doe - even niet achter de computer! Ik maak creaties met plush, vilt, fleece en stof met mooie patroontjes. Ook teken en schilder ik graag, zowel op papier als op de pc. Verder houd ik van series kijken en gamen, en woon ik in een prachtig jarendertig-huis met mijn vriend André.

  Hengelo, ontwerpen, front-end development, gadgets, tekenen, games, schoenen, koffie, avondmens, nerd, series & films kijken, knuffels & frutsels maken. • Maryke

  Ik ben Maryke Mondria en ben van jongs af aan al creatief bezig met kleuren en verschillende materialen. Ik hou van stof, papier en frutsels en maak daar graag iets moois van. In mijn werk als Project Manager @AlienTrick doe ik veel inspiratie op. Ook van internet, marktjes, magazines en TV haal ik veel creatieve energie, waarmee ik dan ook vaak meteen aan de slag wil.

  mama van zonen Ravi en Bodhi, vriendin van Bram, Project Manager @AlienTrick, creatief, verre reizen, kleuren, stoffen, patronen, mode, inrichten, Enschede, paardrijden, nagellak, Sushi.