Wensenlijstjes

pinterestHet is weer de tijd van het jaar voor wensenlijstjes, je mag laten weten wat je graag zou willen hebben; Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Heb jij jouw wensenlijstje al klaar? Ik vond het altijd weer moeilijk om op stel en sprong zo’n lijstje samen te stellen, alle folders en (online) winkels afspeurend naar een leuk hebbedingetje om hem zo toch weer gevuld te krijgen. Een lijstje is handig voor mijzelf, maar zeker net zo handig voor Sinterklaas en de Kerstman. Het scheelt hun weer veel bedenktijd en je weet (bijna zeker) dat je iets krijgt wat je graag wilt hebben. Dat zijn toch twee dikke vliegen in één klap? 😉
Ik gebruik nu al meer dan een jaar Pinterest om onder andere mijn wensenlijstje samen te stellen, dit kan het hele jaar door, dus als ik ook maar iets leuks tegenkom dan kan ik dat meteen ‘pinnen’ en ben ik niet genoodzaakt om aan het einde van het jaar nog even snel een lijstje samen te stellen. Dit lijstje kan je, heel handig, delen met Sinterklaas en de Kerstman, je mailt ze gewoon de link van je lijstje. Je kunt je lijstje samenstellen door naar een website te gaan en het artikel dat je graag wilt hebben te pinnen met de speciale ‘Pin It’ button voor je browser (deze download je via de site van Pinterest), maar ook als je reallife aan het shoppen bent en je ziet iets voor op je lijstje kan je deze gewoon pinnen! Je maakt simpelweg een foto met je smartphone en upload deze via de Pinterest app. Zo is je lijstje altijd up to date!
Mijn wensenlijstje op Pinterest is niet alleen bedoelt voor Sinterklaas en de Kerstman, maar is ook erg handig voor als ik bijvoorbeeld jarig ben.

Het is in ieder geval erg leuk om te doen, zo’n lijstje samenstellen. Ik vind het leuk om online te shoppen en te pinnen wat ik graag zou willen hebben, maar dit betekent niet dat ik écht alles maar zo wil hebben. Ik vind het leuk om te dénken dat de kans er is dat iets ooit wel in mijn bezit kan komen. Soms pin ik gewoon iets wat ik mooi vindt, maar eigenlijk heb ik geen idee waar ik het zou moeten laten. Ken je dat? Zo hebben er een tijdje stoelen opgestaan (geeeeen idee waar deze moesten komen te staan), verschillende schoenen (die ik eigenlijk nergens mee kon combineren) en zelfs een mooie hangmat (we hebben superchille banken in de tuin). Daarom haal ik ook weer regelmatig iets weg. Ach ja, beter zo dan dat de zolder vol staat met echte spullen waar ik eigenlijk toch geen plekje voor heb.

Maar op deze manier maakt dit het voor degene die een cadeautje wil kopen voor mij eigenlijk toch niet zo makkelijk hè? Dan toch maar oldskool iets zelf verzinnen?
Maak jij een lijstje of laat je je verrassen en laat je het aan anderen over?

En  mocht je nog iets zoeken voor op je wensenlijstje of misschien zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand, kijk dan eens in onze gallery voor inspiratie! Misschien kunnen wij je helpen! Alles wat wij hier laten zien is gemaakt door ons en is eventueel naar wens aan te passen. Wil je onze producten liever in het echt komen bewonderen, dan ben je zondag 15 december van harte welkom op de Local Sunday Market in het oude Polaroid-gebouw in Enschede! Wij zullen hier staan met een echte GetCrafty-kraam!