Stoffencircus in Enschede

Afgelopen zondag was er op het van Heekplein in Enschede het Stoffencircus, oftewel een stoffenmarkt. Maryke en ik wilden hier graag heen, want hoewel we beiden nog tegen elkaar zeiden dat we niet echt wat nieuws nodig hebben, omdat onze kasten nogal best heel erg uitpuilen van de stoffen, zijn we toch even gaan kijken. Altijd hongerig naar mooie stofjes en omdat het natuurlijk altijd gezellig is zo’n uitje.
De laatste keer dat ik naar een stoffenmarkt ben gegaan was met Marlou en deze markt was in Deventer. Ik had daar toen een klein stukje stof weten te scoren met vosjes er op. Deze bleek best in de smaak te vallen en voordat ik het wist, was de stof alweer op. Ik hoopte dus dat ze de stof in Enschede ook hadden, want online kon ik hem nergens vinden. En zowaar! Ik zag de bekende kraam met mooie stoffen en de vosjes lagen er ook tussen! Een kleine halleluja kon ik niet onderdrukken! Weliswaar was ik niet de enige die het een mooie stof vond, de rol was niet meer zo dik en dit was dus meteen de eerste stof die ik scoorde op deze markt. Mijn dag begon goed!
Het slechte weer hield ons niet tegen en ook al waren we nat tot op het bot en zagen we er als panda’s uit met onze uitgelopen mascara-ogen, we zijn in ieder geval blij vertrokken met aardig wat leuke stoffen.

En het zal zijn omdat ik zwanger ben (zwangerschapsdementie enzo waar ik zwaar aan lijd), maar ik heb het zelfs gepresteerd om een stof dubbel te kopen. Maar ik had er beide keren een doel voor, dus dat moet helemaal goed gaan komen.
Hier een paar plaatjes van deze natte, maar gezellige zondag:

stoffencircus selfie marykes stoffen gescoord op het stoffencircus debbs stoffen gescoord op het stoffencircus