We leven nog hoor!

We leven nog hoor! Er is al een tijdje niet geblogd door ons, maar we leven nog! We gaan jullie weer op de hoogte houden, maar de afgelopen maanden waren we gewoon erg druk en dan schiet het bloggen er helaas bij in.
Maryke is druk geweest met het verbouwen van de zolder, heeft veel tijd met familie doorgebracht en ondertussen is ze ook nog gewoon even zwanger en moet ze er zijn voor de kleine, ondeugende Ravi. Ze is vorige week met zwangerschapsverlof gegaan en probeert even de rust op te zoeken, al schijnt het wel moeilijk te zijn nu iedereen weet dat ze thuis is; een afspraakje voor een bakkie koffie is dan snel gemaakt. Tussendoor is ze wel begonnen met het haken van granny squares voor een babydeken en heeft ze een opbergzak voor aan een kinderbedje gemaakt, maar daar zal ze jullie vast zelf wel over vertellen als ze tijd vindt tussen de kopjes koffie en slaapjes door.
Marlou heeft in de tussentijd een schoudertas, een knuffel, een handpop en een laptophoes (van vilt) gemaakt en is druk bezig geweest (naast het overwerken) om haar nieuwe borduurmachine te leren kennen. Ja echt! Een borduurmachine! De mogelijkheden zijn zo gaaf, maar daarover ook later meer! Ook heeft Marlou via haar Etsy-shop het een en ander verkocht.
Ik heb enkele vlaggenlijnen gemaakt op bestelling, is er weer wat verkocht via mijn webshop, ik ben bezig met twee haakprojecten (beide een deken, één deken bestaande uit grote grannysquares en één deken bestaande uit grannystripes), we hebben de keuken een ander kleurtje gegeven, tussendoor heb ik nog mijn yogalessen, ben ik een weekendje weggeweest, heb ik bijgekletst en gegeten met familie en vrienden en heb ik genoten bij diverse concertjes.
Daar komt nog bij dat we in december op de Local Sunday Market hebben gestaan, heerlijk vakantie gevierd hebben, we zijn bezig met wat meiden (en de hulp van onze mannen) om een gezamenlijke creatieve ruimte op te zetten, we zoeken uit op welke markten we dit jaar willen/mogen staan, we hebben maandelijks een Date to Create met een groep meiden en oh ja tussen al dit door werken we ook nog fulltime (ok, behalve maMaryke dan op het moment) en willen we ook nog wat tijd met onze eigen mannen doorbrengen. Oooh en dan zijn we ook alweer nieuwe plannen aan het smeden (zo leuk!!), maar dat komt later wel!
We beloven jullie hierbij plechtig dat we jullie weer up to date houden!