GetCrafty op Hip en Handgemaaktmarkt

Zondag 28 september stonden wij, getcrafty, op de Hip & Handgemaaktmarkt in Hengelo. Deze laatste ‘HHmarkt‘ van dit jaar werd gehouden in het Prins Bernhardplantsoen. Het was een prachtige, warme herfstdag en de markt is goed bezocht! Zowel de bezoekers als wij zelf waren natuurlijk erg enthousiast over het resultaat. Check de foto’s:

Het was alweer een tijdje geleden dat we op een markt hadden gestaan. De laatste was alweer bijna een jaar geleden – de Local Sunday Market in Enschede (december 2013). Hoog tijd dus weer!

Vlaggetjes, boxzakken en sieradenDe Hip en Handgemaaktmarkt is een unieke, gezellige en creatieve markt die het hele jaar door op verschillende plekken in Nederland wordt gehouden. Naast een heleboel leuke kraampjes vond je er ook eettentjes, muziek en entertainment voor de kids.

Behalve dat het super gezellig was, was het ook lekker druk bij onze kraam (en ook wel op de rest van de markt ;))

Gelukkig maar, want we zijn alle drie druk bezig geweest met het maken van nieuwe, hippe creaties. Zo had Debbie een heleboel vlaggetjes bijgemaakt, had Maryke allerlei boxzakken (opbergzakken voor aan bedje of box) gemaakt in de mooiste stoffencombinaties en had ik me weer gewaagd aan een aantal nieuwe sieraden en knuffels.
Zie foto’s hiernaast.

Deze keer hebben we het allemaal wat professioneler aangepakt: veel van onze creaties waren netjes ingepakt en klaar om na aankoop meteen cadeau te geven! Dit zorgde, zeker in combinatie met al onze andere kleurrijke producten, voor een vrolijke en feestelijke kraam. Debbie en Maryke hadden kleine pakketjes kralen gemaakt, zodat de creatieve Hip
en Handgemaakt-bezoekster ook zelf aan de slag kon.

Gelukkig voor jullie hebben we niet alles verkocht, dus mail ons gerust voor een bestelling ;D